ევროპული სკოლის სასადილოს 26-30 მარტის მენიუ

ევროპული სკოლის სასადილო მოსწავლეებს ყოველდღიურად უმასპინძლდება მრავალფეროვანი კერძებით. გთავაზობთ 26-30 მარტის მენიუს.

ორშაბათი

  1. მანნის ფაფა, კარაქიანი პური ჯემით, ჩაი, კაკაო;
  2. ქადა;
  3. სტაფილოს სალათა;
  4. ბოსტნეულის წვნიანი (თეთრი);
  5. მჟავე კომბოსტო;
  6. სოსისი;
  7. მაკარონი;
  8. ვერმიშელი;
  9. საწებელა;
  10. კომპოტი;
  11. პური;
  12. ხილი.

სამშაბათი

  1. ბრინჯის ფაფა, კარაქიანი პური ყველით, ჩაი;
  2. ჰამბურგერი;
  3. კომბოსტოს სალათა;
  4. გუფთა;
  5. მაკარონი;
  6. საწებელა;
  7. კომპოტი;
  8. პური;
  9. ხილი.

ოთხშაბათი

  1. ჰერკულესის ფაფა, კარაქიანი პური ჯემით, ჩაი;
  2. ფუნთუშა;
  3. ვინეგრედი;
  4. ბორში არაჟნით;
  5. შემწვარი თევზი;
  6. კარტოფილის პიურე;
  7. მჟავე კომბოსტო;
  8. საწებელა;
  9. კომპოტი;
  10. პური;
  11. ხილი.

ხუთშაბათი

  1. ომლეტი, კარაქიანი პური ყველით, ჩაი;
  2. ლობიანი;
  3. ჭარხლის სალათი;
  4. ბარდის წვნიანი;
  5. კატლეტი;
  6. წიწიბურა;
  7. საწებელა;
  8. კომპოტი;
  9. პური;
  10. ხილი.

პარასკევი

  1. წიწიბურას ფაფა, კარაქიანი პური ჯემით, ჩაი, კაკაო;
  2. კარტოფილის ღვეზელი;
  3. ოლივიე;
  4. მაკარონი;
  5. ლობიო;
  6. მჟავე კომბოსტო;
  7. კომპოტი;
  8. პური;
  9. ხილი.
 
Share on: